Christines forside Svens forside Kontakt  Parterapi - fra par til parVi, Christine og Sven, er gift med hverandre og tar imot par som trenger hjelp til å finne ut av sitt parforhold. Eller kanskje vil skal si finne ut om det er mulig å finne inn igjen? For noen knaker det kritisk i sammenføyningene, mens andre er mer ovenpå og “ bare” ønsker å få andres øyne på hvordan dere fungerer sammen. Vedlikehold og påfyll altså.

Kan det også være godt for dere å vite at vi to ikke alltid er ovenpå heller, men snubler og mister oversikten iblant? Dere kommer altså ikke til to bedrevitere som renner over av gode råd. Forresten ER det forskjell på oss, på maskulint og feminint, og slike forskjeller gjelder mellom oss også. Vi tror det vil gjøre parterapien enda mer nyttig for dere at vi begge to er til stede for dere.


Det vi tilbyr sammen er et rom til å utforske det som skjer mellom dere to, i god gestaltterapeutisk tilnærming. Vi vet av egen erfaring at å gå til parterapi kan være nifst og at det garantert er krevende: dere må våge å være sårbare, både sammen og overfor oss terapeuter. Ingen har lyst til å kjenne seg dum og ansvarlig for at noe ikke er på stell i samlivet deres. Men begge deltar og bidrar til dynamikken mellom dere, og i gestaltterapi har vi fokus på nettopp den. Aller først er vårt mål å gjøre dere trygge nok sammen med oss til at vi alle kan utforske den. Vi regner med at dere kommer til å lære oss noe også.

Kanskje må dere begynne der at dere først får hjelp til å bli trygge på hverandre igjen, sånn helt grunnleggende? Det er ikke uvanlig. Tillit er gullstandarden i alle relasjoner, uansett. Og så ser vi hva som skjer derfra.
Velkomne er dere uansett.

PS: Det kan være nyttig å vite at Christine er førskolelærer og har erfaring med å arbeide med barn og unge, inkludert unge voksne, i sin terapi. Hun kan altså være til støtte for hele familien, hvis dere har barn. Forøvrig har vi vært sammen i over 10 år, men kjente hverandre allerede på videregående i Kristiansand og var russ samtidig i 1981. Christine har tre barn og Sven to fra tidligere ekteskap, alle er mellom 25 og 30 år gamle. DS