Kontakt Hovedside
Marianne M. Iversen


Gestaltterapeut   Håndtering av konflikt, stress og slitasje

Er du eller dere i en akutt situasjon og søker etter ekstern profesjonell hjelp?
Eller vil du eller dere jobbe grundig med noe over tid for å avklare og utforske en vei videre og søker bistand til dette? Situasjonen kan gjelde arbeidsliv eller privatliv.

Jeg har 20 års profesjonell erfaring som gestaltterapeut og veileder for par, enkeltmennesker og ledere i håndtering av konflikt, stress og slitasje. Jeg har arbeidet 40 år med menneskelig vekst og utvikling, og har hatt roller som personalsjef, fasilitator, sparringspartner og terapeut. I bunnen er jeg sivilingeniør. Siden 2013 har jeg vært tilknyttet fagmiljø for kriseforståelse og traumebehandling, innen fagretningen SomaticExperiencing.

I also do sessions in English.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og av Gestaltpraktiserende i organisasjoner.Ta kontakt!

Marianne M Iversen
Mobil: 924 42 986, epost: marianne@askerterapeutene.no

Kontor i Asker: Peter Blegersvei 24 på Bleiker
Kontor i Oslo: Bygdøy alle 21

ParterapiNår er det tid for et par å gå i parterapi?
Om forholdet er nytt, gammelt eller på vei mot en avslutning kan parterapi både avklare, gi gnist eller verktøy til å håndtere det som er.
Par som velger parterapi er modige! Å velge å vise fram sårbare sider av seg selv og relasjonen til den andre i et slikt rom kan være starten på noe nytt.

Som parterapeut vil jeg gi plass til begge og legge til rette for respekt og balanse mellom raushet og tydelighet. Jeg har møtt par gjennom 20 år, og ønsker par velkommen, uavhengig av alder og livssituasjon.
IndividualterapiHar du noe på hjertet som du vil ta opp med en profesjonell samtalepartner eller terapeut? Det kan gjelde sortering av tanker og reaksjoner, å klargjøre hvor du står, å finne en retning å gå i, eller behov for verktøy for å håndtere en konkret situasjon i forhold til deg selv eller andre. Eller det kan være et ønske om et dypdykk for å bli bedre kjent med deg selv.

Å snakke med en utenforstående er noe annet enn å snakke med familie, en venn eller kollega. Jeg har lang erfaring som ekstern samtalepartner og terapeut. Du er velkommen til å kontakte meg.LederstøtteØnsker du en sparringpartner å tenke høyt og fritt sammen med? En vaktbikkje som kan speile kommunikasjon og atferd? En bølgebryter når utfordringene er røffe?

Er du på leting etter verktøy for å håndtere deg selv eller møter med andre, eller har du et ønske om å teste ut hva veiledning kan gi?

Det kan være mange grunner til å kontakte en ekstern sparringspartner eller veileder. Noen ganger kan det utvikle seg en relasjon som er gull verdt, og som betyr en stor forskjell for både leder og organisasjon. Samtaletema bestemmer vi sammen. Tema jeg har arbeidet mye med: verdibasert ledelse, organisasjonskultur, visjon og virkelighet, rolleavklaring og rolleforståelse,rollen som toppleder, rollen som mellomleder, gjennomføringsevne, prioritering og selvledelse, tydelig kommunikasjon, krisehåndtering og håndtering av personalkonflikter.

Velkommen til en uforpliktende prat.

Anbefalinger

 "MARIANNE møter venner, kolleger og konfidenter med en uslitelig energi, et utrolig pågangsmot og et kreativt mot til vekst og konfliktløsninger for dem hun engasjerer seg i. - Hennes livserfaring, livskompetanse og profesjonelle tyngde har hjulpet mange av oss i tunge situasjoner. Med hilsen og takk fra din coaching-kollega i mere enn 12 år."
Jan P. Hagberg, www.SGL-ledelse.com

«Etter å ha møtt nesten 25 000 par på samlivskurs de siste åra aner jeg hvor mye gode, uforløste ressurser som ligger der i både de enkelte og i relasjonene. Noen trenger litt hjelp for å samtale bedre om dette. I flere år har jeg vært veldig takknemlig for å kunne anbefale Marianne M. Iversen som samtalepartner. Hun kombinerer faglig tyngde, praktisk jordnærhet og menneskelig varme på en super måte. Og til nå har jeg bare møtt takknemlige folk.»
Ole-Magnus Olafsrud, Stiftelsen Navigatørene.

«Marianne er en vesentlig bidragsyter for meg og mine ledere til å koordinere struktur og entusiasme til en kraft, som sikrer vår visjon om å bli litt bedre hver dag gjennom engasjerte medarbeidere til beste for våre kunder.»
Ulf Erik Krüger Solheim, DSV Solutions AS

«Som kirkeverge og leder har jeg fått og får hjelp til å bruke mine ressurser best mulig. Marianne hjelper meg til å sortere og får frem det beste i meg! Hun får meg til å se muligheter og gir meg tro på at de kan gjennomføres!»
Håvard J. Russnes, Notodden kirkelig fellesråd