Marianne M. Iversen
Psykoterapeut - Gestalt

Ønsker du eller dere samtale, veiledning eller terapi?
Situasjonen kan gjelde arbeidsliv eller privatliv, knyttet til en akutt hendelse eller et ønske om jobbe grundig med noe over tid. Jeg har over 20 års profesjonell erfaring med håndtering av konflikt, stress og slitasje, og med menneskelig vekst og utvikling.

Jeg har hatt roller som personalsjef, fasilitator, veileder og terapeut. I 1998 var jeg utdannet gestalt psykoterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Siden 2013 har jeg vært i videreutdanning i traumebehandling, i SomaticExperiencing, utviklet av Peter Levine Ph. D.

Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og følger deres retningslinjer for etikk og krav til profesjonell faglig oppdatering.

Mitt ønske er å være raus og tydelig, i møte med deg der du er.
Individualterapi – les mer!
Parterapi – les mer!
Lederstøtte – les mer!

I also do sessions in English.

Velkommen til å kontakte meg!

Kontaktinformasjon

Kontor i Asker: Askerterapeutene, Trekanten kjøpesenter, Knut Askersvei 26 B
Kontor i Oslo: Bygdøy alle 21
Mobil: 924 42 986
Epost: marianne@askerterapeutene.no

 

Anbefalinger

«MARIANNE møter venner, kolleger og konfidenter med en uslitelig energi, et utrolig pågangsmot og et kreativt mot til vekst og konfliktløsninger for dem hun engasjerer seg i. – Hennes livserfaring, livskompetanse og profesjonelle tyngde har hjulpet mange av oss i tunge situasjoner. Med hilsen og takk fra din coaching-kollega i mere enn 12 år.»
Jan P. Hagberg, www.SGL-ledelse.com

_____________________

«Etter å ha møtt nesten 25 000 par på samlivskurs de siste åra aner jeg hvor mye gode, uforløste ressurser som ligger der i både de enkelte og i relasjonene. Noen trenger litt hjelp for å samtale bedre om dette.

I flere år har jeg vært veldig takknemlig for å kunne anbefale Marianne M. Iversen som samtalepartner. Hun kombinerer faglig tyngde, praktisk jordnærhet og menneskelig varme på en super måte. Og til nå har jeg bare møtt takknemlige folk.»
Ole-Magnus Olafsrud, Stiftelsen Navigatørene

_____________________

«Marianne er en vesentlig bidragsyter for meg og mine ledere til å koordinere struktur og entusiasme til en kraft, som sikrer vår visjon om å bli litt bedre hver dag gjennom engasjerte medarbeidere til beste for våre kunder.»
Ulf Erik Krüger Solheim, DSV Solutions AS

_____________________

«Som kirkeverge og leder har jeg fått og får hjelp til å bruke mine ressurser best mulig.  Marianne hjelper meg til å sortere og får frem det beste i meg! Hun får meg til å se muligheter og gir meg tro på at de kan gjennomføres!»
Håvard J. Russnes, Notodden kirkelig fellesråd