Ann Helen Eriksen Sundnes
Massasjeterapeut og Friskvernkonsulent

Medlem av Norges Massasjeforbund (NMF)

UTDANNING
Friskvernkonsulent - Axelsons Body Work School
Massør - Axelsons Body Work School
Massasjeterapeut - Axelsons Body Work School
Handelshøyskolen BI (B.Sc.) - Human Ressources

KURS OG WORKSHOPS I TILLEGG:
"The assessment and treatment of shoulder injuries", Ben Benjamin (NMF)
"The assessment and treatment of neck injuries», Ben Benjamin (NMF)
Deep tissue and myofascial release, Art Riggs (NMF)
Natural Movement Terapeut, Merete Brenne Academy of Natural Movement
Kommunikologi, kommunikasjon og forandringsarbeid ved StudioKomFor

Jobber også som massør på Holmen Fjordhotell Spa

Massasje er ikke bare luksus for kroppen, det er også muskulær behandling.

SPESIALITET
Behandling av muskelrelaterte smerter og låsninger.
Bedriftsbesøk for å forebygge livsstil- og stressrelatert fravær (friskvern). Kan utarbeide program som inkluderer egentrening og oppfølging for individ og grupper.
Behandling og støtte for unge og voksne med behov for økt balanse i trygge former.
Behandlingen etter den enkeltes behov, tilpasset helsesituasjon og dagsform.
Respekt for individet og min egen profesjons muligheter og begrensninger. Samarbeider derfor gjerne med andre når dette er riktig.
Arbeider primært ut fra kontoret i Asker, men kan tilby hjemmebesøk for klienter ved behov.

MASSASJE
En massasjeterapeut benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som gjør at bevegelsesapparatet ikke blir hemmet pga. smerter eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles meget effektivt med massasjeterapi.

De mest vanlige akutte smertene som blir behandlet hos en massasjeterapeut er nakkekink, hodepine, bekkenløsning, smerter mellom skulderbladene og lumbago (smerter i korsrygg). En rekke kroniske smerter/plager som kan behandles er f.eks. musearm/tennisalbue, migrene/hodepine, isjiasliknende smerter, bekkenløsning, benhinnebetennelse, leddproblemer, nakke- og ryggstivhet og knesmerter.
Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene, og gi veiledning til å forebygge disse problemene.

IDRETT
Massasjeterapi passer de fleste uansett om man bedriver idrett på amatør- eller elitenivå. Det er et godt komplement til trening, og kan forebygge muskulære skader og korte ned restitusjonstiden ved skader. Massasjeterapi kan brukes parallelt med oppkjøring til konkurranser og til restitusjon etter harde treningsøkter og konkurranser.
Massasjeterapi forebygger belastningsskader og gjør at man henter seg inn fortere etter fysisk anstrengelse, slik at treningen kan effektiviseres.
Behandlingen skreddersys for å passe hver enkelt utøver ut fra hva slags idrett man bedriver, og kan hjelpe deg med å yte maksimalt før, under og etter trening og konkurranse.

SVANGERSKAP
Et svangerskap kan by på en del utfordringer ettersom magen vokser og kroppen forandrer seg. For den gravide finnes det mange gode grunner til å velge et medikamentfritt behandlingsalternativ.
Utover i svangerskapet vil kroppen forandre seg i stor grad. Magen vokser, svaien i ryggen blir større og magemuskler øker i lengde. Dette er bare noen av de mange forandringer som oppstår i løpet av 9 måneder. I tillegg vil kroppen undergå hormonelle forandringer, blant annet for å gjøre fødselen lettere.

Alle disse faktorene er med å gjøre kvinnen utsatt for muskel- og skjelettplager i denne perioden. De vanligste problemene som oppstår under svangerskapet er: hovne føtter/bein, rygg- og bekkensmerter, bekkeløsning, smerter mellom skulderbladene, smerter i brystkassen, nakke- skuldersmerter, hodepine og migrene, og smerter i håndledd eller ankler.

Dette er plager jeg kan hjelpe deg med under svangerskapet.

FRISKVERN- / BEDRIFTSMASSASJE
Å jobbe med friskvern (forebyggende helse) handler om å ta hånd om mennesker mens de er friske, dvs. å forebygge uhelse. På bakgrunn av vårt moderne levesett brer uhelse seg, og trykket på helsevesenet øker kraftig.
Stadig flere bedrifter har innsett betydningen av å forsøke å forebygge fremfor å reparere. Det å forebygge er billig og gir en motivasjon og et triveslselement i bedriften som et tilleggselement. Fravær er dyrt og øker i tillegg stresset på dem som må fylle oppgavene for dem som har fravær.
Som friskvernkonsulent og massasjeterapeut jobber jeg holistisk, dvs med hele mennesket.
Min jobb er å inspirere og veilede mennesker til å leve et friskere liv og forebygge mot sykdom og belastningsskader. Dette gir en vinn-vinn situasjon for mennesket, bedriften og hele samfunnet.
Friskvern- og bedriftsmassasje er fradragsberettiget for bedriften og skattefritt for de ansatte.

Jeg kan tilby tre forskjellige varianter på friskvern-/ bedriftsmassasje :
1. Jeg kommer til bedriften
2. De ansatte kommer til klinikken
3. Bedriften kjøper en dag eller timer med terapeut på klinikk eller på arbeidsplassen. (Et populært tilbud når man vil belønne de ansatte etter en hektisk periode eller et bra resultat.)

Ta gjerne kontakt med meg for en prat om hva jeg kan gjøre for din bedrift.

SPØR GJERNE ETTER REFERANSER!

PRISER
Massasje: Friskvern-/ bedriftsmassasje

30 min - kr 420 Avtales nærmere
45 min - kr 580
60 min - kr 700
75 min - kr 850
90 min - kr 1100

Uteblitt time eller time som ikke er avbestilt dagen før må betales i sin helhet. Ved avbestilling i helg kan det sendes epost til annhelensundnes@yahoo.no,
eller sms til 934 57 059